Founder @Dare

Corina Neagu

Inainte de a fi orice altceva, sunt o fiinta umana. Ca fiinta umana am valori puternice: bun simt, sinceritate, curaj, incredere, flexibilitate, deschidere pentru schimbare, responsabilitate si integritate.
“The three great essentials to achieve anything worthwhile are, first, hard work; second, stick-to-itiveness; third, common sense.” ― Thomas A. Edison

De peste 20 de ani una dintre pasiunile mele a fost sa ajut oamenii sa-si depaseasca limitele si sa-si duca viata la un nivel superior – nu conteaza nivelul de succes – in afaceri, cariera, pe plan personal, prin intermediul consilierii in cariera, branding personal si de angajator, HR marketing, mentoring, training.

Ca om de HR am sprijinit, educat, dezvoltat echipe si oameni cu ajutorul abilitatilor si competentelor mele de HR, business, management, dar si prin evenimentele, articolele, cursurile tinute, recomandarile profesionale sau personale, in companiile pentru sau cu care am colaborat.

In calitate de recrutor in ultimii 10 ani am recrutat sute de oameni pentru diferite pozitii si industrii si am construit si dezvoltat echipe. Sunt extrem de mandra pentru ca am fost aleasa ca mentor, leader si pentru ca am avut un impact major asupra vietilor si carierelor multor oameni. Ca voluntar unul dintre lucrurile pe care le iubesc este sa ma implic in comunitate. Fac bine si ajut oriunde si pe oricine are nevoie.

Ca om de business am abilitati de influentare la nivel de management, stabilesc rapid rapoarte credibile, impun respect si construiesc astfel relatii eficiente si productive.