HR Manager Litens Automotive Eastern Europe

Ristena Vegheș

Ristena Vegheș este HR Manager Litens Automotive Eastern Europe, o companie “new entry” pe piața din Timișoara.Cu o experiență de cincisprezece ani în resurse umane (majoritatea dedicați industriei automotive), Ristena este un profesionist cu reputație excelentă în recrutare, people development și training.

Pasionată de abordări diferite ale HR- ului, a dobândit o experiență complexa în employer branding și marketing în HR. În plus, a explorat și “exploatat” metode pragmatice de stimulare a nivelului de implicare a angajaților și a “experimentat” aplicabilitatea practică a conceptului de corporate social responsibility, în dezvoltarea strategiilor de HR.

Atent observator al mediului de business timișorean și “luptător” de succes în lupta pentru resurse (umane) de calitate, Ristena s-a alăturat în 2017 unui curajos proiect green field automotive în Timișoara. Aceasta a fost ocazia perfectă pentru a-și pune în practică “teoriile” despre importanța unui brand de angajator atractiv și despre tranziția de la administrarea “resurselor umane” la administrarea “relațiilor umane”.

Ristena ne va împărtăși din experiența transformarii conceptelor abstracte de CSR și Employee Engagement în instrumente de lucru la îndemâna oamenilor de HR.